-Napa Pilih Kita-


  • Kapasitas Kekuwatan

    Pengalaman 18 taun ing produksi bahan kimia elektroplating 5000 meter persegi saka pangkalane dhewe


    LEBIH LANJUT

  • Kualifikasi Kekuwatan

    Nduwe loro paten penemuan nasional lan enem paten model utilitas.


    LEBIH LANJUT

  • R & D. Kekuwatan

    Formula produk asale saka laboratorium Eropa lan Amerika, kanthi dhukungan teknis saka insinyur Eropa lan Amerika, lan kerja sama karo universitas lan perguruan tinggi domestik;


    LEBIH LANJUT

  • Layanan Kekuwatan

    Kekuwatan layanan teknis sing kuwat, bisa nyedhiyakake layanan pendukung sing gegandhengan miturut spesies plating sing direncanakake dening pelanggan lan skala pangembangan garis plating mbesuk


    LEBIH LANJUT

  • Produk Kekuwatan

    Formulasi produk asale saka laboratorium Eropa lan Amerika, lan bahan baku inti digunakake ing basf Jerman, kimia dow Amerika.


    LEBIH LANJUT

  • Jembar aplikasi

    Produk kasebut digunakake kanthi akeh kanggo memenuhi permintaan listrik ing macem-macem industri.

    LEBIH LANJUT


Guangdong Bigely Technology Co., Ltd.Didhisiki ing taun 2003, minangka perusahaan teknologi tinggi tingkat propinsi kanthi inovasi independen saka hak kekayaan intelektual, kanggo fokus yaiku melu riset lan pengembangan bahan kimia perawatan permukaan, produksi, penjualan lan layanan, nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan produk anyar lan solusi, dhukungan teknis sistem lan sistem layanan sing sampurna, nulungi para pelanggan pamitan masalah plating lan nggawe nilai. Bisnis utama kalebu aditif elektroplasi, aditif kimia PCB, agen perawatan permukaan aluminium.